Yorkshire

Laat u eens inspireren door onze vakantie-ervaringen en zie dat een ‘drempelvrije adempauze’ best mogelijk is

Vakantie in een rolstoel

Heeft u zelf aanvullingen? Dan hoor ik dat graag van u

Courtyard Cottages

Bedale

Twee aangepaste vakantiehuisjes in de Yorkshire Dales. Lees meer…..

South Newlands farm

York

Drie goed bereikbare toegankelijke vakantiehuisjes. Lees meer…..

Yorkshire cottages with disability access

Buckden Nr. Skipton

Drie toegankelijke vakantiehuisjes in de prachtige Yorkshire Dales. Lees meer…..

Courtyard Cottages

Aan de rand van het dorpje Bedale liggen rondom de tuin van de eigenaar enkele vakantiehuisjes waarvan er twee aangepast zijn. De huisjes zijn mooi, maar de badkamer is aan de krappe kant. Ook het pad door de tuin is krap, dus een mantelzorger die de rolstoel duwt en in huis helpt is noodzakelijk.

South Newlands farm

Drie goed bereikbare toegankelijke vakantiehuisjes. Op ongeveer een half uur rijden van de boot in Hull liggen deze huisjes vlak bij de weg van Selby naar York. Overdag heb je dus soms wat last van het verkeer. De ruimte in de huisjes en de kwaliteit van de aanpassingen wegen daar wel tegen op. In een van de huisjes is in een slaapkamer een plafondlift aanwezig. Deze loopt echter niet door naar de badkamer. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam.

Yorkshire cottages with disability access

Drie toegankelijke vakantiehuisjes in de prachtige Yorkshire Dales. De huisjes zijn klein maar fijn, gelegen op een heel rustige plek, zij het dat de parkeerplaats al niet vlak is en je moet goed kunnen sturen om door de poort op de parkeerplaats te komen. De eigenaar woont even verderop in het dorp en is uiterst behulpzaam. Desgevraagd zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar.