Maandag 8 september 2008

‘s Ochtends snel ontbeten, en terwijl John zijn ontbijt verder rustig op eet, begin ik alvast met het verzamelen van alle bagage, zodat ik weer kan inladen. Een laatste rondje over de kade in Concarneau en dan is het alweer tijd om richting huis te gaan. We moeten vrij ver vandaag, dus helemaal over de snelweg.

Eerst richting Lorient, daarna richting Rennes. In de buurt van Brocéliande is het tijd voor onze eerste stop. John blijft in de auto, maar ik haal een kopje koffie voor hem. De weg voert verder langs Fougères naar Avranches, waar we op een Aire stoppen voor onze lunch pauze. Dan langs Caen naar Rouen, waar we weer een kamer gereserveerd hebben in onze bijna vaste laatste stop in het B&B-hotel. De kamer is net groot genoeg, met beugels op de noodzakelijke plaatsen in de badkamer. De auto op de invalidenplaats ervoor.

Zoals gewoonlijk eten we in de Grill ernaast, zodat John niet weer in en uit de auto hoeft. Ook hoeven we dan niet erover na te denken wat we willen. Toch wel fijn als je alles een beetje kent.