Maandag 11 oktober 2010

Opnieuw is het vanmorgen bewolkt, door de bewolking die van de Noordzee komt. John mag uitslapen omdat hij jarig is. Ik ga dus alleen ontbijten, en energie verzamelen voor alle zware transfers. Na het ontbijt haal ik John uit bed. We hebben genoeg tijd voor nog een rondritje in de omgeving en rijden dit keer eerst langs Middlesborough naar de kust bij Redcar. Vanaf Redcar zakken we langzaam langs de kust naar het zuiden. We stoppen nog een paar keer voor foto’s, o.a. in Saltburn en Whitby.

   

Vanaf Whitby rijden we nu wel over de Moors terug naar het hotel. Het uitzicht is weer prachtig maar we hebben geloof ik iets teveel mooie landschappen gezien. We gaan meteen naar de Cross Keys, om toch maar niet te laat te zijn voor de ontmoeting met John’s nicht en haar dochter. Ook hen heeft hij nog nooit ontmoet, en ik ken ze door mijn stamboomonderzoek. Het wordt een erg gezellige middag en wij sluiten onze vakantie af met een lekker diner voordat ik weer ga pakken.