Onze Droom

Lees meer

Vakantie in een rol stoel

Uit eigen ervaring weet ik dat het heel veel extra voorbereidingstijd en energie kost als je er zeker van wilt zijn dat je ook met een rolstoel een prettige vakantie wilt hebben. Zeker als je in de zomer op vakantie wilt, moet je toch wel een jaar van tevoren al boeken. En ook dan gaat het niet altijd goed.

De frustraties van de eerste jaren dat wij op vakantie gingen nadat mijn echtgenoot rolstoelgebonden raakte leidde uiteindelijk tot onze grote droom: zelf vakantiewoningen te beheren die goed toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel. En dan wel zonder allerlei concessies aan gasten die geen aanpassingen nodig hebben. Niet dat ze niet mogen komen, maar rolstoelers gaan voor. Bij voorkeur willen wij ook nog allerlei extra faciliteiten bieden die mensen met beperkingen (en hun mantelzorgers) nu eenmaal nodig hebben om een plezierige vakantie te kunnen hebben.

Om deze droom werkelijkheid te maken hebben wij een stappenplan: beginnen met één woning. Met de opbrengsten kunnen we doorbouwen aan onze droom. Met uw hulp kunnen wij de eerste stap gaan zetten. Alle donaties, groot en klein, zijn van harte welkom. Donateurs krijgen toegang tot de blog over de voortgang van het project.

Wij hopen u snel meer te kunnen vertellen!

Eliane en John Heseltine